fbpx

Egészségpénztár konzultáció

Ár: 15 000 Ft

Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan jelentkezem a részletekkel

Mire számíthatsz a konzultáción?

Kinek ajánlom?

Az egészségpénztárnak vannak olyan önsegélyező szolgáltatásai, amiket időben kihasználva rengeteget spórolhatsz. Azt tapasztalom, hogy pont ezeket a legnehezebb megérteni, éppen ezért a gyakorlatban végül kevesen élnek ezekkel. Konkrétan a lenti két esetben tudok a legnagyobb értéket adni a konzultációval.

Baba érkezik a családba? Mutatom, hogy maxold ki az egészségpénztárat

Az egyik népszerű önsegélyező szolgáltatás a szülési támogatás, amivel 750 000 forint befizetésével kaphatsz 150 000 forint (maximális) adóvisszatérítést úgy, hogy a befizetett összeget (vagy jó időzítéssel az adóvisszatérítést is) készpénzben visszakapod bankszámládra. Ráadásul ezt külön-külön megtehetik a szülők és az ő közeli hozzátartozóik. 

A dolog nehézsége, hogy ki kell számolni mikor fizesd be a 750 ezret ahhoz, hogy még időben ki tudd kérni a pénzt, plusz amennyiben a közeli hozzátartozók is ki szeretnék használni ezt, akkor nem mindegy ki melyik pénztár tagja, mert van ahol egyszerre nem igényelhetik többen is egy gyerekre. 

Segítek összeállítani egy menetrendet, ami tartalmazza, hogy mi a legutolsó dátum, amikor a pénztári befizetést meg kell tenned és a visszaigénylés határidejét. Plusz közeli hozzátartozók esetén összeállítom, hogy kinek melyik pénztárba érdemes belépnie ahhoz, hogy biztos senkinek ne utasítsák vissza a befizetett összeg visszaigénylését.

Lakáshiteled van? Megmutatom, hogy hogyan tudsz spórolni akár MILLIÓKAT

A másik legnépszerűbb önsegélyező szolgáltatás a jelzáloghitel támogatás, amivel évi 72 000 forintot spórolhatsz a törlesztőn. 

Amikben segítek:

Amit mások mondtak rólam

Amit érdemes tudni rólam

Diószegi Dániel vagyok

Már 10 éve használom aktívan az egészségpénztári szolgáltatásokat és 2019 óta olvasok és írok aktívan a témában.

Ez alatt az idő alatt:

  • több, mint 200 ember lépett be rajtam keresztül valamely pénztárba
  • jelenleg 5 pénztárral (Prémium, OTP, Patika, Új Pillér és IZYS) vagyok partneri kapcsolatban
  • 10+ cikket írtam a témában
  • isten tudja hány kérdést válaszoltam meg egészségpénztári Facebook csoportomban

Pénzügyi konzultáció folyamata lépésről lépésre

Kapcsolatfelvétel

Az űrlapon való jelentkezés után felhívlak egy 5-10 perces bemutatkozó beszélgetésre, hogy mindketten meggyőződjünk arról, hogy a konzultáció hasznos lenne számodra, amiután egyeztetünk egy időpontot

Előkészületek

Elküldök egy díjbekérőt a konzultáció összegéről, amit a megbeszélt időpontig kell elutalnod és egy kérdőívet, amit a konzultáció előtt 24 órával kell kitöltened és visszaküldened

Konzultáció*

A kérdőív és beszélgetésünk alapján felkészülök és átbeszéljük, hogy milyen lehetőségeid vannak egészségpénztárral, miközben megválaszolom minden felmerülő kérdésed

Terv gyakorlatba ültetése

Beszélgetésünket követően kapsz egy összefoglalót, amiben összegzem javaslataimat és leírom lépésről lépésre, hogy ezeket hogyan tudod megvalósítani

*A konzultációt online (Google Meets / Zoomon) vagy élőben a Hub55 iroda (Üllői út 55) tárgyalójában tartom

Nem állsz még készen?

Semmi gond!

Iratkozz fel és vegyél részt a 7 napos email kurzuson, ahol megtanítok minden lényegeset az egészségpénztárról.

+ pénztár összehasonlító kalkulátor
+ lakáshitel támogatás megtakarítás kalkulátor

0% spam, 100% hasznos tartalom

Spórold meg a 2 900 forintos kártyadíjat az OTP egészségpénztárnál a “SZAMVETO” kuponkóddal

Segítségre lenne szükséged?

Jelentkezz egyéni konzultációra

15 000 Ft / alkalom

Konzultáció díja: 15 000 Ft / alkalom

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni foglak a részletekkel és időpont egyeztetéssel.

Sajnos személyi jövedelmadó befizetés nélkül nem tudod igénybe venni ezt a lehetőséget

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).