fbpx

Ennyit buksz külföldi utazásaidon, ha nem Revolutot használsz!

A Revolut az a fintech, amely újra akarja írni a bankolás szabályait. És milyen királyul teszik ezt! A Revolutról folyamatosan lehet hallani, ami nem csoda tekintve, hogy elegáns, letisztult formában nyújtja azt a szolgáltatást, amit a bankoknak már évek óta kéne. És mindezt ingyen!

A pénz, amit elbuksz

Gondolom már mindent tudsz a Revolutról hiszen jelenleg a csapból is ez folyik mindehol és én is leírhatnám újra, hogy milyen sokat spórolhatsz vele, de inkább úgy döntöttem, hogy megmutatom. Hiszen téged, pénzügyileg tudatos olvasót úgyis csak az érdekel, hogy Te személyesen mekkora kupac pénzt tudsz megspórolni ezzel, amelyet aztán olyan izgalmas termékekbe fektethetsz, mint az ETF vagy állampapír. De felőlem költheted egy Putyin medvén lovagló bögrére is, a lényeg, hogy ne a banknak fizesd. (majdnem megvettem, de végül erős maradtam)

Itt egy kalkulátor, amellyel pontosan kiszámolhatod, hogy évente mennyit buksz azon, hogy a bankod vált a külföldi költéseid során.

Igen, ennyit fizetsz a bankodnak, amikor a berlini október fesztiválon fizeted a 15 eurót az aranybarna literes sörökért vagy az olasz tengerparton az elfogyasztott tenger gyümölcsei pizzádat.

Pedig, ha Revolutot használnál, akkor ennyivel több maradna a zsebedben. És akkor még nem is számoltam azzal, hogy a készpénzfelvétel is ingyenes 200 euró értékig. Nem kell nagy mennyiségű készpénzt váltanod előtte és tartanod magadnál. A nyaralás után sem marad rajtad az adott ország devizája, amit gyakran elfelejtünk visszaváltani.

Aki a kicsit nem becsüli

Ha a kalkulált összeg nem lépte át az ingerküszöbödet, akkor valószínűleg nem érdemes vesződnöd a Revoluttal, ha csak nem szeretnéd egy modern, felhasználóbarát felületen kezelni a pénzedet. Szerintem már a kártya doboza miatt is érdemes megrendelni.

Ha a kalkulált összeg átlépte az ingerküszöbödet és még nincs Revolut kártyád, akkor kezd el a regisztrációt ide kattintva.

Ha szeretnél még többet megtudni a Revolutról, akkor olvasd el EZT a cikket.

Számvető Logó transzparens PNG

Szeretnél tudatosabb lenni pénzügyeidben? Iratkozz fel és küldök pár hasznos cikket.

Diószegi Dániel

Diószegi Dániel vagyok a Számvető blog szerzője. Pénzügyi végzettséggel és 5+ év banki tapasztalattal a hátam mögött is úgy gondolom, hogy a pénzügyekről mindig lehet újat tanulni. A blog azzal a céllal született, hogy folyamatos tanulással fejlesszem magam és mások pénzügyi tudatosságát.

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztom Facebookon
Megosztom Redditen
Megosztom Linkedinen

Valóban független konzultáció a személyes pénzügyeidről, érthetően, termékértékesítés nélkül

Kapcsolódó cikkek

Spórold meg a 2 900 forintos kártyadíjat az OTP egészségpénztárnál a “SZAMVETO” kuponkóddal

Segítségre lenne szükséged?

Jelentkezz egyéni konzultációra

15 000 Ft / alkalom

Konzultáció díja: 15 000 Ft / alkalom

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni foglak a részletekkel és időpont egyeztetéssel.

Sajnos személyi jövedelmadó befizetés nélkül nem tudod igénybe venni ezt a lehetőséget

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).