fbpx

Ennyit buksz külföldi utazásaidon, ha nem Revolutot használsz!

A Revolut az a fintech, amely újra akarja írni a bankolás szabályait. És milyen királyul teszik ezt! A Revolutról folyamatosan lehet hallani, ami nem csoda tekintve, hogy elegáns, letisztult formában nyújtja azt a szolgáltatást, amit a bankoknak már évek óta kéne. És mindezt ingyen!

A pénz, amit elbuksz

Gondolom már mindent tudsz a Revolutról hiszen jelenleg a csapból is ez folyik mindehol és én is leírhatnám újra, hogy milyen sokat spórolhatsz vele, de inkább úgy döntöttem, hogy megmutatom. Hiszen téged, pénzügyileg tudatos olvasót úgyis csak az érdekel, hogy Te személyesen mekkora kupac pénzt tudsz megspórolni ezzel, amelyet aztán olyan izgalmas termékekbe fektethetsz, mint az ETF vagy állampapír. De felőlem költheted egy Putyin medvén lovagló bögrére is, a lényeg, hogy ne a banknak fizesd. (majdnem megvettem, de végül erős maradtam)

Itt egy kalkulátor, amellyel pontosan kiszámolhatod, hogy évente mennyit buksz azon, hogy a bankod vált a külföldi költéseid során.

Igen, ennyit fizetsz a bankodnak, amikor a berlini október fesztiválon fizeted a 15 eurót az aranybarna literes sörökért vagy az olasz tengerparton az elfogyasztott tenger gyümölcsei pizzádat.

Pedig, ha Revolutot használnál, akkor ennyivel több maradna a zsebedben. És akkor még nem is számoltam azzal, hogy a készpénzfelvétel is ingyenes 200 euró értékig. Nem kell nagy mennyiségű készpénzt váltanod előtte és tartanod magadnál. A nyaralás után sem marad rajtad az adott ország devizája, amit gyakran elfelejtünk visszaváltani.

Aki a kicsit nem becsüli

Ha a kalkulált összeg nem lépte át az ingerküszöbödet, akkor valószínűleg nem érdemes vesződnöd a Revoluttal, ha csak nem szeretnéd egy modern, felhasználóbarát felületen kezelni a pénzedet. Szerintem már a kártya doboza miatt is érdemes megrendelni.

Ha a kalkulált összeg átlépte az ingerküszöbödet és még nincs Revolut kártyád, akkor kezd el a regisztrációt ide kattintva.

Ha szeretnél még többet megtudni a Revolutról, akkor olvasd el EZT a cikket.

Számvető Logó transzparens PNG

Szeretnél tudatosabb lenni pénzügyeidben? Iratkozz fel és mindig elküldjük legfrissebb írásainkat...

Diószegi Dániel

Diószegi Dániel vagyok a Számvető Blog társszerzője. Örülök, hogy elolvastad cikkemet és remélem hasznosnak találod napi pénzügyeidben. Pénzügyi végzettséggel és 5+ év banki tapasztalat után is úgy érzem, hogy a pénzügyekről mindig lehet újat tanulni. A blog azzal a céllal született, hogy folyamatos tanulással tovább növeljük magunk és mások pénzügyi tudatosságát.

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: reddit
Megosztom Redditen
Megosztás itt: linkedin
Megosztom Linkedinen
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: linkedin

A hűség ára

Félre ne értsetek, nem lettem párkapcsolati tanácsadó. Inkább azt fogom megvizsgálni, hogy miért nem éri meg kitartani egy munkahely mellett. Tisztán matematikai oldalról nézve. A

Tovább olvasom »

Kapcsolódó cikkek

FIRE korai nyugdíj
Befektetés

FIRE – a korai nyugdíj módszere

A F.I.R.E. rövidítés az angol “Financial Independence, Retire Early” kifejezésből ered, amely szabad fordításban pénzügyi függetlenség, korai nyugdíjat jelent. A cél, hogy agresszív megtakarítás és

Bővebben »

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).