fbpx

Valóban független konzultáció a személyes pénzügyeidről, érthetően, termékértékesítés nélkül

Nem kritizálni foglak, nem akarom megmondani a tutit, hanem megmutatom a lehetőségeid és azokat az eszközöket, amik támogatnak a jó pénzügyi döntések meghozatalában

35 000 Ft

Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan jelentkezem a részletekkel

Fix díjas konzultáció, ami olcsóbb, mint az ingyenes

Annyi szuper pénzügyi termék van a piacon, amelyek segíthetik céljaid elérését. Mégis kevesen ismerik ezeket. És még kevesebben használják…

De miért?

Mert senkinek sem érdeke. Ha egy pénzügyi termék olcsó, akkor nincs miből hatalmas jutalékokat fizetni. Ez az oka, hogy az ingyenes pénzügyi tanácsadóknak, a bankfióki dolgozóknak és más pénzügyi “szakembereknek” nem érdekük megismertetni veled a filléres költségű, de pénzt termelő pénzügyi termékeket.

Ezért van az, hogy az átlag ember csak legdrágább életbiztosításokkal és befektetési alapokkal találkozik…

És mennyibe kerül igazából egy “ingyenes” tanácsadáson ajánlott életbiztosítási termék, aminek 4% a költsége vagy egy bankfiókban ajánlott befektetési alap, aminek 2,5%?

Megmutatom mit is jelent ez “pár százalék” különbség a megtakarításodra nézve, amennyiben átlag 8% éves hozamot érsz el megtakarításaidon:

Most képzeld el, hogy 20 évvel később vagyunk és havi 20 ezer forintot tettél félre és fektettél be.

Melyikkel jártál jobban?

  • Most fix 35 ezer forintos konzultációval, amivel ~10 millió forintod lett,
  • vagy egy ingyenes tanácsadással, amivel ~7,5 millió forintod?

Így kerül az ingyenes végül 2,5 millió forintba és lesz olcsóbb a fix 35 000 forintos tanács. Minden csak attól függ milyen időtávon nézed.

Miért fizessek érte, ha minden fenn van a neten?

Az elmúlt években szabadidőm nagy részét azzal töltöttem, hogy megtaláljam és megismerjem azokat a pénzügyi termékeket és trükköket, amelyekkel bárki azonnal tehet azért, hogy elérje pénzügyi céljait. A blog is azzal a céllal indult 2019-ben, hogy ezeket a méltatlanul keveset használt termékeket bemutassuk.

Nem mondok semmi olyat, amire ne jöhetnél rá magadtól az internetet (vagy Számvetőt) böngészve.

DE(!) teljesen megértem, ha nincs időd, energiád és akaratod arra, hogy ezeket magad tapasztald ki.

Ilyenkor érdemes tanácsot kérni egy olyan pénzügyi kockától, mint jómagam. Akinek már az óvodában bankkártya volt a jele és előbb jut eszébe az S&P500 ETF 12 számjegyű ISIN kódja, mint a saját TAJ száma.

Mit kapsz a konzultációval?

A konzultációval kapsz egy személyre szabott pénzügyi “térképet”, ami eljuttathat egy pénzügyileg szabadabb élethez.

Kitűzzük a céljaidat, megtervezzük a pénzügyeidet és átadok minden szükséges tudást ahhoz, hogy magadtól is felelős, jó döntéseket tudj hozni.

Amiben segítek:

A konzultáció neked való, ha…

A konzultáció 1 (max 2) óra hosszú, amikor csak a Te pénzügyeidről lesz szó és megválaszolom minden kapcsolódó kérdésed. 

Amit mások mondtak rólam

Amit érdemes tudni rólam

Diószegi Dániel vagyok

Pénzügyi kockaként legkedveltebb tevékenységeim közé tartozik befektetési könyvek olvasása, száraz vállalati beszámolók elemzése és pénzügyi témájú bejegyzések írása a blogra.

Már több, mint 10 éve ezek körül forog az életem.

Minden a gimnáziumban kezdődött, amikor a kezembe került az első befektetésekről szóló könyv.

Nem is meglepő, hogy egy közgazdász alap- és egy pénzügy- mester diplomával később első munkanapom egy bank irodájában indult.

Majd 5 évig szinte minden hétköznapom egy bank épületében telt, ami alatt szerencsém volt olyan területeken dolgozni, mint:

  • bankfiók, ahol megtapasztaltam, hogy milyen érdekek mentén ajánlják a pénzügyi termékeket
  • alapkezelő, ahol megtanultam, hogy egy befektetési alap eladhatóvá tétele fontosabb, mint a teljesítménye
  • és végezetül projektmenedzsment, ahol a bank legkülönbözőbb területeibe nyerhettem betekintést különböző projekteken keresztül

Pénzügyi konzultáció folyamata lépésről lépésre

Kapcsolatfelvétel

Az űrlapon való jelentkezés után felhívlak egy 5-10 perces bemutatkozó beszélgetésre, hogy mindketten meggyőződjünk arról, hogy a konzultáció hasznos lenne számodra, amiután egyeztetünk egy időpontot

Előkészületek

Elküldök egy díjbekérőt a konzultáció összegéről, amit a megbeszélt időpontig kell elutalnod és egy kérdőívet, amit a konzultáció előtt 24 órával kell kitöltened és visszaküldened

Konzultáció*

A kérdőív és beszélgetésünk alapján felmérem pénzügyi helyzeted. Erre alapozva átbeszéljük, hogy milyen lehetőségeid és pénzügyi termékek vannak, amik leginkább segíthetik pénzügyi céljaid elérését

Terv gyakorlatba ültetése

Beszélgetésünket követően kapsz egy összefoglalót, amiben összegzem javaslataimat és leírom lépésről lépésre, hogy ezeket hogyan tudod megvalósítani

*A konzultációt online (Google Meets / Zoomon) vagy élőben a Hub55 iroda (Üllői út 55) tárgyalójában tartom

Ha bármilyen okból úgy érzed, hogy nem volt hasznos a konzultáció, akkor a teljes összeget visszatérítem.

Nem állsz még készen?

Semmi gond!

Iratkozz fel és elküldöm a leghasznosabb cikkeket, amelyek segítenek elindulni a pénzügyi tudatosság útján.

0% spam, 100% hasznos tartalom

Spórold meg a 2 900 forintos kártyadíjat az OTP egészségpénztárnál a “SZAMVETO” kuponkóddal

Segítségre lenne szükséged?

Jelentkezz egyéni konzultációra

15 000 Ft / alkalom

Konzultáció díja: 15 000 Ft / alkalom

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni foglak a részletekkel és időpont egyeztetéssel.

Sajnos személyi jövedelmadó befizetés nélkül nem tudod igénybe venni ezt a lehetőséget

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).