Mostmár egészségpénztári kártyával is fizethetsz a Rossmann üzleteiben

Rossman egészségpénztár

A Rossmann egészségpénztári számlára elszámolható termékeit, mostmár pénztári kártyával is meg tudod vásárolni, ezzel megspórolva a készpénzszámla utólagos benyújtását.

Személy szerint nagyon örülök ennek, mert gyakran vadászok Rossmann akciókra, hogy minőségi termékeket vehessek jó áron, így pedig extrán tudok spórolni egy-egy terméken.

Ráadásul az így elszámolható termékeket kigyűjtötte nekünk egy listába. A lista nem rövid, de érdemes bele nézni, amelyet ezen a linken tudsz megtenni. Plusz voltak olyan jófejek, hogy a boltokban megjelölték azokat a termékeket, amelyeket egészségpénztári kártyával fizethetünk.

El is mentem egy próbavásárlásra és valóban ott vannak az EP jelzések.

Rossmann egészségpénztár

Így mostantól kényelmesen vásárolhatsz többek közt babaápolási termékeket (pelenkák, tápszerek, popsi krémek, cumik, bébi törlőkendőket stb.), gyógyszereket, vitaminokat , gluténmentes élelmiszereket, egészségügyi betétet, kontaktlencse folyadékot vagy akár gumióvszert is.

Jelenleg az Allianz, Izys, MKB-Pannónia, OTP, Prémium, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas és Vitamin egészségpénztárak kártyáit fogadják el. Illetve a veszprémi, ajkai és pápai üzletekben elfogadják a Herendi egészségkártyát is.

Fontos, hogy egészségpénztári kártyával történő fizetési szándékod a kasszánál előre jelezd. Ha nem teszed meg, akkor szegény pénztárosnak elölről kell kezdeni az árleolvasást!

Ha pedig szeretnéd részletesebben megismerni az egészségpénztár nyújtotta lehetőséget, akkor ajánlom figyelmedbe a lenti cikket:

Egészségpénztár 2021: Érdekel, hogy mi az és hogyan járhatsz vele jól? 

Egyszerű útmutató, amellyel napról napra ismerheted meg az egészségpénztárban rejlő lehetőségeket

7 napos ingyenes email kurzus, amiben megmutatom a főbb trükköket, amikkel kimaxolhatod a 20%-os adóvisszatérítést

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legnépszerűbb cikkek

Tetszik a cikk?

Iratkozz fel, ha szívesen olvasnál még ilyet és nem akarsz lemaradni a legfrissebb egészségpénztári hírekről 👇

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat

Kapcsolódó cikkek

Ezekről is írtam a témában

Egészségpénztár nyugdíjasként

Egészségpénztár nyugdíjasként

Egészségpénztárral 20 százalékot takaríthatsz meg egészségügyi kiadásaidon. Spórolhatsz a gyógyszereken, az ortopéd segédeszközökön vagy a magánegészségügyi kiadásokon. Viszont pont azok nem élhetnek a lehetőséggel, akiknek

Tovább olvasom »

Megmutatom, hogy hogyan ne vegyen ki senki pénzt a zsebedből

  • Pénzügyi audit – átnézem meglévő pénzügyi termékeid (Nyugdíjbiztosítás, LTP stb.)
  • Befektetés – megmutatom miként tudod pénzed kamatoztatni, minimális költségek mellett
  • Pénzügyi terv – összerakjuk azt a rendszert, amely egyre közelebb visz az pénzügyi szabadsághoz

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).