fbpx

Mostmár egészségpénztári kártyával is fizethetsz a Rossmann üzleteiben

Rossman egészségpénztár

A Rossmann egészségpénztári számlára elszámolható termékeit, mostmár pénztári kártyával is meg tudod vásárolni, ezzel megspórolva a készpénzszámla utólagos benyújtását.

Személy szerint nagyon örülök ennek, mert gyakran vadászok Rossmann akciókra, hogy minőségi termékeket vehessek jó áron, így pedig extrán tudok spórolni egy-egy terméken.

Ráadásul az így elszámolható termékeket kigyűjtötte nekünk egy listába. A lista nem rövid, de érdemes bele nézni, amelyet ezen a linken tudsz megtenni. Plusz voltak olyan jófejek, hogy a boltokban megjelölték azokat a termékeket, amelyeket egészségpénztári kártyával fizethetünk.

El is mentem egy próbavásárlásra és valóban ott vannak az EP jelzések.

Rossmann egészségpénztár

Így mostantól kényelmesen vásárolhatsz többek közt babaápolási termékeket (pelenkák, tápszerek, popsi krémek, cumik, bébi törlőkendőket stb.), gyógyszereket, vitaminokat , gluténmentes élelmiszereket, egészségügyi betétet, kontaktlencse folyadékot vagy akár gumióvszert is.

Jelenleg az Allianz, Izys, MKB-Pannónia, OTP, Prémium, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas és Vitamin egészségpénztárak kártyáit fogadják el. Illetve a veszprémi, ajkai és pápai üzletekben elfogadják a Herendi egészségkártyát is.

Fontos, hogy egészségpénztári kártyával történő fizetési szándékod a kasszánál előre jelezd. Ha nem teszed meg, akkor szegény pénztárosnak elölről kell kezdeni az árleolvasást!

Ha pedig szeretnéd részletesebben megismerni az egészségpénztár nyújtotta lehetőséget, akkor ajánlom figyelmedbe a lenti cikket:

Egészségpénztár 2021: Érdekel, hogy mi az és hogyan járhatsz vele jól? 

Számvető pénzügyi blog

Szeretnél tudatosabb lenni pénzügyeidben? Iratkozz fel és mindig elküldjük legfrissebb írásainkat...

Diószegi Dániel

Diószegi Dániel vagyok a Számvető Blog társszerzője. Örülök, hogy elolvastad cikkemet és remélem hasznosnak találod napi pénzügyeidben. Pénzügyi végzettséggel és 5+ év banki tapasztalat után is úgy érzem, hogy a pénzügyekről mindig lehet újat tanulni. A blog azzal a céllal született, hogy folyamatos tanulással tovább növeljük magunk és mások pénzügyi tudatosságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: reddit
Megosztom Redditen
Megosztás itt: linkedin
Megosztom Linkedinen
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: linkedin

A hűség ára

Félre ne értsetek, nem lettem párkapcsolati tanácsadó. Inkább azt fogom megvizsgálni, hogy miért nem éri meg kitartani egy munkahely mellett. Tisztán matematikai oldalról nézve. A

Tovább olvasom »

Kapcsolódó cikkek

FIRE korai nyugdíj
Befektetés

FIRE – a korai nyugdíj módszere

A F.I.R.E. rövidítés az angol “Financial Independence, Retire Early” kifejezésből ered, amely szabad fordításban pénzügyi függetlenség, korai nyugdíjat jelent. A cél, hogy agresszív megtakarítás és

Bővebben »

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).