fbpx

Mostmár egészségpénztári kártyával is fizethetsz a Rossmann üzleteiben

A Rossmann egészségpénztári számlára elszámolható termékeit, mostmár pénztári kártyával is meg tudod vásárolni, ezzel megspórolva a készpénzszámla utólagos benyújtását.

Személy szerint nagyon örülök ennek, mert gyakran vadászok Rossmann akciókra, hogy minőségi termékeket vehessek jó áron, így pedig extrán tudok spórolni egy-egy terméken.

Ráadásul az így elszámolható termékeket kigyűjtötte nekünk egy listába. A lista nem rövid, de érdemes bele nézni, amelyet ezen a linken tudsz megtenni. Plusz voltak olyan jófejek, hogy a boltokban megjelölték azokat a termékeket, amelyeket egészségpénztári kártyával fizethetünk.

El is mentem egy próbavásárlásra és valóban ott vannak az EP jelzések.

Rossmann egészségpénztár

Így mostantól kényelmesen vásárolhatsz többek közt babaápolási termékeket (pelenkák, tápszerek, popsi krémek, cumik, bébi törlőkendőket stb.), gyógyszereket, vitaminokat , gluténmentes élelmiszereket, egészségügyi betétet, kontaktlencse folyadékot vagy akár gumióvszert is.

Jelenleg az Allianz, Izys, MKB-Pannónia, OTP, Prémium, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas és Vitamin egészségpénztárak kártyáit fogadják el. Illetve a veszprémi, ajkai és pápai üzletekben elfogadják a Herendi egészségkártyát is.

Fontos, hogy egészségpénztári kártyával történő fizetési szándékod a kasszánál előre jelezd. Ha nem teszed meg, akkor szegény pénztárosnak elölről kell kezdeni az árleolvasást!

Ha pedig szeretnéd részletesebben megismerni az egészségpénztár nyújtotta lehetőséget, akkor ajánlom figyelmedbe a lenti cikket:

Egészségpénztár 2021: Érdekel, hogy mi az és hogyan járhatsz vele jól? 

Számvető pénzügyi blog
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Iratkozz fel és emailben elküldjük egészségpénztár kalkulátorunkat!

Megtudod mennyi adóvisszatérítés jár

Segít a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásban

Egyszerűen számolhatod ki, hogy melyik pénztárral jársz a legjobban

Látod mennyi kell még a 150 ezer forint adóvisszatérítéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel és emailben elküldjük egészségpénztár kalkulátorunkat!

Egészségpénztár kalkulátor

Kapcsolódó cikkek