fbpx

Mostmár egészségpénztári kártyával is fizethetsz a Rossmann üzleteiben

Rossman egészségpénztár

A Rossmann egészségpénztári számlára elszámolható termékeit, mostmár pénztári kártyával is meg tudod vásárolni, ezzel megspórolva a készpénzszámla utólagos benyújtását.

Személy szerint nagyon örülök ennek, mert gyakran vadászok Rossmann akciókra, hogy minőségi termékeket vehessek jó áron, így pedig extrán tudok spórolni egy-egy terméken.

Ráadásul az így elszámolható termékeket kigyűjtötte nekünk egy listába. A lista nem rövid, de érdemes bele nézni, amelyet ezen a linken tudsz megtenni. Plusz voltak olyan jófejek, hogy a boltokban megjelölték azokat a termékeket, amelyeket egészségpénztári kártyával fizethetünk.

El is mentem egy próbavásárlásra és valóban ott vannak az EP jelzések.

Rossmann egészségpénztár

Így mostantól kényelmesen vásárolhatsz többek közt babaápolási termékeket (pelenkák, tápszerek, popsi krémek, cumik, bébi törlőkendőket stb.), gyógyszereket, vitaminokat , gluténmentes élelmiszereket, egészségügyi betétet, kontaktlencse folyadékot vagy akár gumióvszert is.

Jelenleg az Allianz, Izys, MKB-Pannónia, OTP, Prémium, Patika, Új Pillér, Tempo, Vasutas és Vitamin egészségpénztárak kártyáit fogadják el. Illetve a veszprémi, ajkai és pápai üzletekben elfogadják a Herendi egészségkártyát is.

Fontos, hogy egészségpénztári kártyával történő fizetési szándékod a kasszánál előre jelezd. Ha nem teszed meg, akkor szegény pénztárosnak elölről kell kezdeni az árleolvasást!

Ha pedig szeretnéd részletesebben megismerni az egészségpénztár nyújtotta lehetőséget, akkor ajánlom figyelmedbe a lenti cikket:

Egészségpénztár 2021: Érdekel, hogy mi az és hogyan járhatsz vele jól? 

Szeretnél tudatosabb lenni pénzügyeidben? Iratkozz fel és küldök pár hasznos cikket.

Diószegi Dániel

Diószegi Dániel vagyok a Számvető blog szerzője. Pénzügyi végzettséggel és 5+ év banki tapasztalattal a hátam mögött is úgy gondolom, hogy a pénzügyekről mindig lehet újat tanulni. A blog azzal a céllal született, hogy folyamatos tanulással fejlesszem magam és mások pénzügyi tudatosságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztom Facebookon
Megosztom Redditen
Megosztom Linkedinen

Valóban független konzultáció a személyes pénzügyeidről, érthetően, termékértékesítés nélkül

Kapcsolódó cikkek

Egyszerű útmutató, amellyel napról napra megismerheted az egészségpénztárban rejlő lehetőségeket

7 napos ingyenes email kurzus, amiben megmutatom a főbb trükköket, amikkel kimaxolhatod a 20%-os adóvisszatérítést

Segítségre lenne szükséged?

Jelentkezz egyéni konzultációra

15 000 Ft / alkalom

Konzultáció díja: 15 000 Ft / alkalom

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan keresni foglak a részletekkel és időpont egyeztetéssel.

Sajnos személyi jövedelmadó befizetés nélkül nem tudod igénybe venni ezt a lehetőséget

Jogi nyilatkozat

A Számvető egy ingyenesen elérhető pénzügyi weboldal, amelynek célja, hogy az olvasókat segítse releváns információkkal, amelyek a leginkább érthető módon mutatják be az adott pénzügyi terméket. Kérlek azonban, hogy az itt közölt információkat ne tekintsd ajánlásnak. Vedd figyelembe, hogy az oldalon megjelenő tartalmak teljesen szubjektívek, amelyek hiányosak és/vagy pontatlanok lehetnek. Kérlek minden esetben ellenőrizd az itt leírtakat. Sőt, hálás leszek érte, ha pontatlanságot találsz és ezt jelzed felém. Ezek a teljesen ingyenes tartalmak a partnerek (az ezen az oldalon felsorolt ​​vállalatok némelyikétől) affiliate linkjén történő belépések után kapott ajánlási jutalékoknak köszönhetően fenntartható (ezek nem járnak többletköltséggel a belépőnek/regisztrálónak).